Αρχική Σελίδα

Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

καλής ποιότητας πορείας μετακίνηση επικεφαλής φωτός για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας πορείας μετακίνηση επικεφαλής φωτός για τις πωλήσεις
LED φώτα της σκηνής έχει πολλά ανταγωνιστή, έχω αγοράσει από την εταιρεία σας μια καλή ποιότητα με την καλή τιμή είναι πολύ ωραίο. Ελπίζω να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μακροχρόνια σχέση.

—— Javier

Χαίρομαι με κινούμενα σας το κεφάλι φώτα LED. Κατά είστε σοβαρή επιχείρηση, δεδομένου ότι συμμορφώνεται με τις παραγγελίες στην ώρα τους, και το προϊόν έχει πολύ καλή ποιότητα.

—— VICTOR

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory
Υποδοχή Η επαγγελματική ομάδα μας Show room Η γραμμή παραγωγής μας Η γραμμή παραγωγής μας qc Το τμήμα Ε&Α μας Ε & Α Machine Φόρτωση κοντέινερ Φόρτωση κοντέινερ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DIY
Αριθμός Υπαλλήλων : 1~100
Ετήσιες πωλήσεις : 1-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Κράτημα οκτώ ετών εμπειρίας
Τοποθετημένα το Tangge και στην τεχνολογία το πάρκο σε Guangzhou και πλησιάζει στο να βουίξει Baiyun διεθνή αερολιμένα, το εργοστάσιο σκηνικού φωτισμού Guangzhou Xinyu καθιερώθηκε το 2008 και είναι επιχείρηση σκηνικού φωτισμού που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή, το μάρκετινγκ και τις μεταπωλήσεις κάτω από μια στέγη. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τα κινούμενα κεφάλια ακτίνων, τα φω'τα των οδηγήσεων, τα υπαίθρια φω'τα, τις ακτίνες λέιζερ και τα ελαφριά συστήματα ελέγχου.

Να υποβληθεί στις συνεχείς και σταθερές εξελίξεις
Κάτω από τους στόχους «δημιουργήστε το διεθνές γνωστό εμπορικό σήμα» και «ενισχύστε μια σεβαστή επιχείρηση», αυξάνουμε ιδιαίτερα τη σημαία ποιότητας και υπηρεσιών, επεκτείνουμε την καινοτομία και προωθούμε την εικόνα εμπορικών σημάτων «Xinyu» γρήγορα. Η επιχείρησή μας αναπτύσσεται συνεχώς και σταθερά.

Παραλήπτης των διάφορων βραβείων και των ποιοτικών πιστοποιητικών
Για τη διαβεβαίωσή σας, έχουμε περάσει τις απαιτήσεις του ISO 9001:2000 το 2010. Λόγω της σκληρής δουλειάς μας, έχουμε γίνει μέλος των παγκοσμίως διάσημων συμβουλίων εμπορικών σημάτων, τα κινέζικα παρουσιάζουν ένωση τεχνολογίας, και έχουν διάφορες επευφημίες όπως «η πιστωτική επιχείρηση Αντιαεροπορικού Πυροβολικού της Κίνας», και «το εμπιστευμένο καταναλωτικό εμπορικό σήμα» τον Αύγουστο του 2011. Περισσότερα από 50 είδη προϊόντων μας έχουν την έγκριση CE.

Εργασία με μας σήμερα
Έχουμε διάφορους κλάδους σε ολόκληρη την Κίνα. Τα αγαθά μας είναι δημοφιλή στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Ρωσία, τη Βραζιλία και άλλες περιοχές. Μας ελάτε σε επαφή με με οποιεσδήποτε έρευνες που μπορείτε να έχετε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Xinyu Stage Lighting Installation Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Caroline

Τηλ.:: 86-20-36519801-807

Φαξ: 86-20-36519801-807

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)